movie for this month

salam
dalam lebih kurang 2 minggu mirul dah tonton 3 movie ye 
antaranya


seyes awesome
lebih kelakar
lebih action

5 star


awal je seram
hantu jelas cgi ( ley nmpk effect )
ada moral tp jalan cter lebih kurang cm cter khurafat

2 star


dr awal smpi habis menjerit saja
plot agak perlahan

4 star

maybe ramai kata mirul cm bias iaitu lebih suka filem luar .
TIDAK
filem tempatan seperti Merong sume mirul layan . tp bila produser letak high expectation dlm filem sebelumnya  pasti kita mcm x sabar nak tgok cter baru . tetapi x capai pun . mirul perasaan byk sgat filem hantu di keluarkan . stress lak kadang2 . jgan mrh kepada rakyat kalau menonton filem lain kerana byk filem hantu dan jalan cter tipikal . tp atas dasar patriotisme , mirul layan je . byr je tiket walaupun guna kad pelajar . 

p/s : sekali lagi dan kl gangster akan diterjah

8 ulasan:

  1. semua movie kat atas x tengok lagi. adoii

    Petang Yang Ceria

    BalasPadam
  2. ada yg komen cite Karak pon slow jgak jalan ceritnya,.tol ke??

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. freaky better tgok kung fu panda
    aini : setuju . predictable le

    BalasPadam
  5. thanks for the short review. :)
    going to watch kungfu panda.

    BalasPadam
  6. kan abel dah cakap
    better tengok kung fu panda :(
    tak caya..

    BalasPadam
  7. as salam..

    ▂ ▃ ▅ ▆ 100%
    ─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
    ──██─────██───██▄█▀───██▄█───
    ──██─────██───██▀█▄───██▀█───
    ─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

    kenapa tak buat full review? lagi boleh dapatkan banyak trafik ;)

    pakcik reader baru blog ni. berminat nak tahu perkembangan entri dan blog .maka pakcik follow. jemput singgah dan follow jika sudi~

    entri terbaru dan baru pakcik :

    1)Kilauan Emas Boleh Membutakan Mata..

    2)1) kerap melayari internet boleh menyebabkan penyakit Arthritis. tu belum campur osteoporosis ya.

    terima kasih..huhu~ =)

    BalasPadam

 
Alright reserved by kb|Seksyen 302 Kanun Keseksaan (Akta 574) yang membawa hukuman gantung sampai mati jika anda didapati bersalah.