“iPhone 5s gajet impian setiap blogger”

Buku Denaihati

gambar iPhone 5S

IPHONE 5S?

Jujur siapa taknak IP5S? meh kasi mirul sini. siapa je xnak? kamera cantik, pastu pakai ios lak. kalau pasal game tak yah cerita la. apps semua baru letak sana. Meipai pun kat android bahasa mandarin sana bahasa inggeris wo.

mirul tak nak?

ofcos nak! mirul duk kumpul la duit. sebagai fresh grad pastu baru keje mana nak dapat. sampai mirul terfikir nak apply kad kredit atau beli kat Court Mammots ( betul ke eja ?) Seng Heng nak bayar bulan-bulan. tapi tu la still ramai kata jangan. suruh kumpul duit. Mudah.com.my duk buka tengok ada x nak jual murah. tapi still 1K++ dekat 2K tu masih x mampu buat mirul. apa pun kalau nak kena usaha betul? 

Handphone sekarang?

jujur untuk mengubat hati lara mirul beli Asus Zenfone 5 guna duit mengajar koko. impian nak IP5S masih tersemat di hati. 

Tak sayang handphone sekarang?

siapa kata tak sayang? kumpul duit kut nak beli sampai beli online nak murah nye pasal. serius puas hati. tapi as IT savvy cam mirul mesti nak better spec dan performance.

So nak menunjuk?

Bukan menunjuk tapi lebih kurang macam culture shock bila kawan semua pakai Iphone even boss yang baby bommers tu ada. sebenarnya selain apps tu mirul suka tengok casing. semua cantik tapi hp mirul susah ( sorry asus, nanti kita cari baju baru )

apapun contest macam ini rezeki juga. jadi ada rezeki ada la bestie baru. 
bak kata pepatah untung sambut timbul, untung batu tenggelam
untung mirul dapat IPhone5S.

Ni cara nak join. 





Mirul hope num 4 terus

Kepada sesiapa nak join boleh ke blog DENAIHATI

terima kasih kerana sudi menaja.

kepada sahabat yang da lama tak buka blog mirul mesti terkejut tetiba update pasal contest lak. hehe. Tapi apa boleh buat. Tengok semua sahabat join rasa nak join sama. Ada rezeki ada la ye.


Tapi please choose me



1 ulasan:

  1. Good luck awak :)
    PG datang dari segmen yang sama :)

    BalasPadam

 
Alright reserved by kb|Seksyen 302 Kanun Keseksaan (Akta 574) yang membawa hukuman gantung sampai mati jika anda didapati bersalah.