BEN ASHAARI dan WEECLICKS



Assalammulaikum
hari ini hari cuti jadi faham la kalau awal online tu kan . awal ke ?
mirul sudah lama tidak join segmen . btw , mirul selalu baca blog uncle eh abg ben ni sebab suk tengok muka adik Qhaliff yang comel tu . pipi tu mint cubit je. macam nak kahwin cepat sebab nak baby cam tu. ok da banyak sangat bebel , jom jawab soalan

Soalan yang perlu dijawab ialah: KENAPAKAH ANDA NAK MENJANA PENDAPATAN MELALUI INTERNET INI ?

Jawapan Mirul ialah selain daripada mirul share pengalaman , mirul mahu menjana pendapatan sampingan dek kerana menjadi pelajar pendapatan mirul hanya duit pinjaman ptptn je . 


ini jawapan mirul . anda ? jom join sebelum jam 5pm hari ini . cepat

3 ulasan:

  1. Hai! Sy datang dari segmen yang sama..
    done follow you.. follow me back ya! thanks!

    http://www.daliagallery.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    BalasPadam
  2. dtg dari segmen yg same. follow sini. lucky no 390. :)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    BalasPadam
  3. slm sggh sini,support kwn2 juga.all the best tau..

    http://born2touchurheart.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    BalasPadam

 
Alright reserved by kb|Seksyen 302 Kanun Keseksaan (Akta 574) yang membawa hukuman gantung sampai mati jika anda didapati bersalah.